Övrigt

Lääängesen…

… japp så är det.. det var längesen, andra forum har tagit mer tid och som alla småföretagare gäller det att hinna allt, lite som den där reklamen på radio om Markus Scott om ni har hört den, den gick för något år sedan och stämmer oerhört bra in på ett mindre företag?! Det skall beställas varor, det skall faktureras och bokföras, det skall förberedas, bakas, packas och levereras. Man ska helst hinna med ut och underhålla kundkontakten som försäljare och här känner jag att det tynger oss just nu och jag ber alla våra kunder tusen ggr om ursäkt för att vi är för dåliga på just denna bit som ju är så viktig. Men som sagt det är så svårt att hinna med allt.. inte nog med det sen ska uppdateras på sociala medier och olika forum och det skall tyvärr betalas räkningar… ja allt ska hinnas med vilket såklart också är tjusningen med att vara just ett litet företag. Vilken variation vi har i vårt arbete varje dag!!! aldrig en tråkig minut och dagarna, veckorna och månaderna springer dessvärre iväg i en alltförhög hastighet. Fyra härliga ungar ovanpå detta så har ni ett fullspäckat schema från mitt i natten ibland till sent på kvällarna 🙂 men oerhört roligt är det, vi ÄLSKAR vårt arbete MYCKET!! och vi är så tacksamma för all den fantastiska feedback vi får av er alla som handlar av oss, den värmer inifrån och ut det vill jag lova.

Så bättring är på väg, vi hoppas att vi ska kunna uppdatera här lite oftare och lägga upp lite nya roliga projekt som vi har på gång.
Häromdagen fick vi äntligen ritningarna (de första dock) på vårt nya bageri, super spännande.. fortsättning följer när det väl börjar ta fart.

Allt gott tills vi hörs igen

Billeberga bagarna