Om oss

Varmt välkomna till Billeberga Bageri!

Vi heter Maria och Andrew Everton och tog i januari 2011 över Billeberga Stenugnsbageri som då hette Hedins i den fantastiska lilla byn Billeberga. Att vi hamnade i bageribranschen hade nog att göra med en efterlängtad dröm och en mycket baktokig fru då vi egentligen har våra utbildningar inom ekonomi respektive marknadsföring.
Andrew har sina rötter från Nya Zealand och jag har mina just från Billeberga. Efter några år på Nya Zealand, ett antal resor fram och tillbaka till Sverige, lite prova på bakning och mycket funderande bestämde vi alltså oss för att 2009 flytta till Sverige och bli bagare på heltid.
2010 omskolade jag mig till bagare och konditor och Andrew gick som lärling hos Christer och Gun, dåvarande ägarna till Hedins. I januari 2011 var det så dags att stå på egna ben och vi har nu varit igång i hela nio år!
Vi brinner för vårt jobb som bagare och lägger ner hjärta och själ i vårt lilla bageri. Billeberga Bageri är först och främst ett leveransbageri till omkringliggande livsmedelsbutiker som vi förser med bröd, bullar, vetebröd och tårtor. Vi har även leverans till företag, caféer, restauranter samt golfkrogar. Skulle ni som privatperson önska beställa något från vårt sortiment går detta givetvis bra. Vi hoppas ni har fått en bra inblick av vem vi är och vad som bakas i vårt bageri. Tack för att ni besöker vår hemsida och under kontakt välkomnar vi gärna feedback, förslag på bakverk, beställningar eller vad ni nu önskar skriva till oss.

Vänliga hälsningar Maria och Andrew Everton