Övrigt

Hösten är här..

och med det dessvärre en ökning av alla sjukdomar inte minst Covid 19 som vi har fått lära oss att leva med i samhället under 2020. Många är ni nog som kan instämma att visst har det varit ett märkligt år?! det är inte mycket som har blivit som man har tänkt detta året men så är det ibland. Ett exempel är våra nya påsar som vi fick i veckan, en påse helt gjord av papper som skulle ha varit brun men som har blivit vit, ha ha ja vad göra annat än att skratta åt det, det kunde ha varit värre eller hur? Dessa påsar kommer även att finnas ute i butikerna vi levererar till framöver.
Höst och julmarknader har dessvärre blivit inställda så nu fokuserar vi istället på att lägga allt vårt krut på att få ut så mycket julkakor till butikerna som möjligt och givetvis hoppas vi att många kommer och besöker oss i bageriet. Här har vi det varmt och skönt, håller vårt avstånd och vi är där vi trivs som bäst! Ni är säkert en del som har läst om oss i tidningen den senaste tiden och trots att läget är som det är har vi mycket spännande att se fram emot 🙂 vi kommer att hålla er uppdaterade kontinuerligt när de nya projekten väl sätter igång, spännande!

Vi hörs snart igen och glöm inte fikan i höst!